trin installation af wordpress til din hjemmeside

Se min trin for trin -vejledning i installation af WordPress til din hjemmeside. Det er rigtig nemt. Se også guider til køb af webhotel og konfiguration.
I dag på Din -Hosting, vil vi komme med en trin for trin guide til, Før du starter med at installere din WordPress hjemmeside, så skal du have.
Inden du starter med installation af WordPress på din hjemmeside, så er det dig trin for trin med at oprette din nye WordPress hjemmeside. Dette tema er gratis og hedder Arras, som eksempel. Måske du har hørt om problemet før? Du er næsten færdig med at lave din hjemmeside WordPress, og mangler sådan set kun WordPress-delen, som hurtig er overstået igennem kontrolpanelet. Fill in the fields, and press Submit. Køb domæne og webhotel til din egen hjemmeside i WordPress.
trin installation af wordpress til din hjemmeside

Trin installation af wordpress til din hjemmeside - fremtid

Nu hvor jeg har installeret min egen hjemmeside med wordpress. Lav hjemmeside — Intro. Tak for de fine videoer. Se en af vores guides, hvis du har brug for hjælp til dette:. Nu kommer du ind på en side, hvor du kan læse om programmet, og se hvilke vurderinger som folk har givet det. Er bare ikke en ørn til alt det her endnu, og tænkte, at det ville være nemmest, hvis det hele er samlet et sted.