Kvinder er mere udsat for blærebetændelse, blandt andet fordi Pga. anatomiske forskelle er kvinder mere udsat for blærebetændelse end mænd. Ældre har en øget hyppighed af blærebetændelse ; ældre kvinder . Forebyggende antibiotisk behandling bør undgås hos denne patientgruppe Sundhed.
Familie & Sundhed . Undersøgelser har nemlig vist, at hen imod halvdelen af kvinder med at vi skal blive mere præcise i vores diagnostix af blærebetændelse. men indsamling og udbredelsen af ny viden har tidligere taget lang tid, . TV: Iværksætter: Klitmøller er mere substans end overflade.
Gravide kvinder må stadig gerne kramme deres kæledyr, men også, at dyreejerne fik hyppigere antibiotika end andre gravide kvinder. Cirka halvdelen af behandlingerne blev givet mod blærebetændelse. en tredje faktor indblandet, som forskerne ikke har taget højde for. . Mere om Krop & Sundhed.
I dagens udsendelse dykker vi også ned i sagen om de alt for mange patienter, der behandles med morfin, selvom de ikke har brug for. Symptomer som hovedpine, flimren for øjnene, almindelig utilpashed og smerter øverst i maven kan være tegn på svangerskabsforgiftning, og du skal altid kontakte lægen, hvis du har disse symptomer. Flourquinoloner kan give skader på ledbrusken hos ikke udvoksede forsøgsdyr. Disse lægemidler bevirker, at der dannes umodne viruspartikler, som ikke kan inficere nye celler. Man kan behandle blærebetændelse med antibiotika, men kun knap halvdelen af alle patienter med symptomer på blærebetændelse har sygdomsfremkaldende bakterier i urinen og dermed effekt af antibiotika.