Omkring 95% af Thailands befolkning er theravada-buddhister. Buddhismen Buddhismen er statsreligion, men der hersker fuld religionsfrihed. De mange klostre og templer spiller en stor rolle i befolkningens daglige liv.
Hvad er forskellen på Thai -buddhisme og "almindelig" buddhisme? I Thailand er der tusindvis af templer og klostre, og i regntidsperioden op.
I alle templer står der en række Buddhaer for ugens dage. De forskellige Buddhafigurer for hver af ugens syv dage fortæller hver især, hvad.

Sp%C%%C%Brg om religion hvad betyder buddhafigurerne i thailandske templer - symbolske

Face­book Twit­ter Print Send. Læs mere OK Log ind Husk mig Har du glemt dit kodeord? Her er nogle eksempler på, hvad man bør gøre og især ikke bør gøre ved besøg på religiøse steder:. Lørdag er en lidt mere forunderlig statue, hvor man atter ser Buddha meditere i den traditionelle yogastilling for at nå frem til oplysning, men denne gang under en kobra. Figuren for torsdag er nok den mest udbredte statue, hvor han ses i yogastilling med højre ben over venstre samt højre hånd over venstre, mens han mediterer over årsagen til lidelse og dens ophør, indtil han til sidst når frem til fuld oplysning. Munkene har mange praktiske opgaver i samfundet, idet de giver belæring i den buddhistiske lære, er ansvarlige for en stor del af skoleundervisningen, trøster syge på hospitalerne og vejleder i hjemmene, hvis der er familieproblemer. Opret bruger Log ind Forside Sprog, religion og filosofi Religion og mystik Øvrige religioner Forside Sprog. Fakta om avisen og dens historie. Artiklens indhold er godkendt af redaktionen. Lørdag er en lidt mere forunderlig statue, hvor man atter ser Buddha meditere i den traditionelle yogastilling for at nå frem til oplysning, men denne gang under en kobra. thefamilystandardblog.com thefamilystandardblog.com thefamilystandardblog.com thefamilystandardblog.com thefamilystandardblog.com. Få fuld adgang som digital abonnent.