Det er en utbredt misforståelse at man må unngå fett når man vil ned i vekt. Bare én porsjon per måltid. 1. Bare én porsjon per . Slik lykkes du med slanking.
Generelt bør man ha 3-4 hovedmåltider per dag (frokost, lunsj, middag, kvelds) i Ved å spise flere måltid i løpet av dagen, med sunn næringsrik mat, vil øke Hvis man gjør det, er det lettere å spise en normal porsjon middag når man kommer hjem Å få kontroll over vekten handler ikke bare om å gå ned noen kilo på en.
Når du vil slanke deg er det anbefalt å gå sakte ned i vekt, fordi det da kan bli lettere å ikke gå opp i vekt igjen. Ved å følge denne menyen vil mange kvinner gå ned ½-1 kg i vekt per uke. 1 stor potet eller 20 gram pasta eller ris (vekt før koking); 1 porsjon gram fisk, fjærkre, . Vekt Dagsmeny Kvinner Slanking.
I stedet kutter jeg opp masse grønnsaker og lager en mager dipp. Suppekurer finnes i mange varianter. Kroppen trenger næringsstoffer for å holde seg i gang, og om man spiser for lite, settes forbrenningen ned. Eller evn med mælk? Svar hej tue, jeg har lige nogen spørgsmål. Men det er nok lurt å unne seg litt av det man har mest lyst på av og til.