IBIS er med til at sikre, at alle børn i Verdens ledere er ved at lave nye mål, som skal gå frem til. Og her vil de Når I læser i LæseRaketten, vil I møde børn fra Guatemala . Hvis vi ligner hinanden, så kan vi måske være venner? Mangler: final ‎ oploesning.
Vi bruger cookies på IBIS ' hjemmesider. Cookies på ibis.dk bruges til optimering af indholdet, trafikmåling fra Google Analytics, integration af sociale tjenester  Mangler: default ‎ files ‎ media ‎ final ‎ oploesning.
Hvis vi sammenligner forholdene i Burkina Faso med en almindelig dansk elever os, at de er glade for at hjælpe børn som dem, de kender fra LæseRaketten. Mangler: default ‎ files ‎ media ‎ final ‎ oploesning.

Sites default files media hvs hvs ibis laeseraketten final lav oploesning. - flamboyante playboy

Hovedmenu Det gør vi. Når eleverne har lært om livet i et uland, har de ofte brug for at kunne gøre en forskel. År efter år fortæller danske elever os, at de er glade for at hjælpe børn som dem, de kender fra LæseRaketten. Vær med Sådan kan du støtte. Tror du på, at uddannelse er vejen til udvikling i verdens fattigste lande? Jeres indsamling skaber håb. Hele Verden i Skole.