politiko dalai lamas vennekreds skrumper

Dalai Lama er en helt central skikkelse, når det gælder demokrati i det At Dalai Lama af venner og familie bliver kaldt Kundun, der betyder.
Det er ikke kun den danske regering, der vender tibetanernes åndelige leder ryggen. Dalai Lama, der tirsdag ankom til København, mødtes i.
Kina ser ikke med milde øjne på andre landes ledere, der mødes med Tibets åndelige leder Dalai Lama. Derfor har en række statsledere gjort. Religious Right, White Supremacists, and Paramilitary Organizations: Chip Berlet Interview

Politiko dalai lamas vennekreds skrumper - har

Hvor blev min artikel af..!? S før krisemøde om PostNord: Vi venter på regeringens plan. De to mødtes dog ikke direkte men Obama smilede og nikkede til den buddhistiske munk. Engell: Beskyldning om brudt medieaftale er skudt forbi. Kommuner og regioner om bosteds-kollaps: Bolden ligger hos regeringen. Demokratiet bliver først legitimt, når Dalai Lama siger det - simpelthen fordi han regnes for et særligt oplyst menneske, som ved det rette, nemlig hvad der er til gavn for mennesker og samfund,« forklarer Trine Brox og tilføjer:. »Det er altså ikke det tibetanske folk, der kræver demokratiet indført af deres leder. Bestil Altingets gratis daglige overblik. Af Sune Gudmann Christiani Mange af verdens ledere går ofte en svær balancegang, når det drejer sig om Dalai Lama, Tibets åndelige leder. Stort studie bekræfter: Jetlag er værst. Siden er hans adgang til klodens politiske ledere faldet støt.
politiko dalai lamas vennekreds skrumper