Den tiende sæson af reality tv-serien Paradise Hotel Danmark blev sendt på TV3 Jury: Henrik, Christian, Natasha, Benjamin, Laura, Kasper, Malte og Nathali.
#ParadiseDK Henrik fortæller om alt det drama, som han netop nu er en del af på Paradise Hotel. Han forklarer, hvorfor han agerer som han.
Margrethe om Henrik: Min mand er ved at være gammel I mandagens afsnit af ' Paradise Hotel Reunion' lignede Jeanette ikke just én, der var nyforelsket og savnede sin Jeg blev bare grebet af stemningen.

Paradise hotel henrik jeg blev grebet af stemningen - skal siges

Det blev 'kun' til to scoringer, men dem gik han dog også all in på. Hvem havde lige troet det på forhånd? Det kan være, at nogle stjerner daler og nogle stiger, forklarede Hübbe, der dog godt ville indrømme, at også han blev grebet af stemningen ved premiereshowet. Det er ikke bare en ferie. Det, der er sket i Mexico, bliver i Mexico, siger Caroline. Amanda blev i sæsonen særlig 'kendt for' hendes flirt med Henrik.
Randcore - Knalde Kalle 8bit cover Far forsvandt efter han tog selfie med søn: Nu er han fundet død. Mit SE og HØR. En groggy Janni hulkede da også senere. Det er også derfor, vi giver både Rasmus og pigerne en advarsel. Det kulminerede mandag aften, hvor Anna og Rasmus var tæt på at ryge i totterne på hinanden. Skat får færre penge til kontrol af svindel. Hun blev nærmest kendt for hendes store, uglede, brune hår.