Selvfølgelig skal den enkelte straffes, men man skal ikke straffes urimelig hårdt, siger han. Antallet af sager om stofkørsel er steget dramatisk.
Bælter til fiksering af psykisk syge patienter. dyrt politisk satspuljeprojekt, der skal føre til mindre tvang og færre bæltefikseringer i psykiatrien.
Psykiatrien spændte bæltet flere gange i 2015 - men på færre Midt og Vest, Nordjylland, Sjælland, Syd, Trekanten, Østjylland Det skyldes dog ikke, at flere personer spændes fast, men at den enkelte patient fastspændes flere gange, I 2020 skal antallet af bæltefikseringer i Nordjylland halveres til lige. Men det bliver snart ændret. Thorstein Theilgaard, der er generalsekretær i foreningen Bedre Psykiatri er også bekymret over tallene. Habibi: Teaterstykke vil udfordre manglende forståelse. I tre ud af landets fem regioner er der til gengæld en stigning i tvangsmedicineringen af patienter. thefamilystandardblog.com År for år bliver de samlede uddannelsesbesparelser større og større. Aalborg Kommune vil invitere beboere på plejehjem med i køkkenet. Jeg har gjort det smart at være lesbisk, jeg har gjort det smart at være syg.