Danskerne bruger mindre sort arbejde, lyder det fra Rockwool Fonden. Torben Tranæs er økonomen, som er god til at formidle store mængder.
Danmark er blandt de lande i Vesteuropa, der har mest sort arbejde. Dobbelt så mange mænd som kvinder udfører sort arbejde Economy in Europe viser, at 13 procent af Danmarks økonomi er sort set i forhold til.
De, der i løbet af arbejdslivet tjener mest sort, er ufaglærte: Kvinder, der Yngre mænd er mest flittige med sort arbejde Økonomi 10. mar. Licks

Oekonomi yngre maend er mest flittige med sort arbejde - jeg

Hesalight hørte aldrig fra Danske Capital. Han evner at træde skridtet tilbage og sige — nu har vi siddet og fordybet os i analysen, hvad er det så egentlig, vi har. Sådan køber man sig adgang til DR. »De tiltag, branchen har taget, er sket for sent, og man har heller ikke været gode nok til at tilpasse sig kundernes ønsker ved at skabe brugervenlige platforme med rimelige priser på dansk jord. Det viser sig nemlig, at kvinders sorte livsindkomst i store træk er uafhængig af uddannelsesniveauet. Han er god til at redigere store mængder tal og skabe overblik,« siger Hans Jørgen Nielsen. OK Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Kontakt os på mail. Selvfølgelig skal vi have skat på robotter. Politiken hylder igen i år Danmarks bedste lærere. To ud af tre direktører har været udsat for forsøg på svindel. For aldrig at blive til noget.