Sukker den stille draeber

Konference center moede kursuscenter

konference center moede kursuscenter

Konference, møde og kursus hos Hotel Fredericia. Western Plus Hotel Fredericia - dit foretrukne konferencecenter og kursuscenter i hjertet af trekantsområdet. Søger du efter et konferencecenter eller kursuscenter? Her er en guide Det er nemt og hurtigt at finde det rette sted til den næste konference, kursus eller møde. Omkranset af vand på den lille, sydsjællandske ø, Enø, ligger Karrebæksminde Kursus- & mødested. Kursusstedet har syv konference - og mødelokaler i.

Videos

Liam Gillick - Big Conference Centre Skal vi hjælpe dig med dit næste kursus, din næste konference eller dit næste møde? Kontakt os og høre mere om muligheden for møder med overnatning. Skal du afholde en konference eller et kursus? Prøv Fænøsund Konferencecenter i Middelfart. Vi har faciliteterne,✅ du fokuserer på eventet. Book her →. Tune Kursuscenter er et moderne og tidssvarende kursuscenter beliggende i Kursuscentret har 5 konferencelokaler og 6 grupperum, med plads fra 10 til. konference center moede kursuscenter

Konference center moede kursuscenter - der sammenhæng

Vi hjælper dig fra A-Z. Du kan som arrangør være sikker på en helstøbt For alle lokalerne gælder det, at de er lyse og rummelige, og for de fleste gælder det også, at de har egen udgang og egen terrasse. Der kan checkes ind på værelser fra kl. Din konference — Din mad.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail