kommentarer der er to christianiaer

2. September 2016 - 34 kommentarer Men Christiania er også blevet en platform for dybt kriminelle mennesker, der tjener millioner af kroner.
Er grænsen nået for Christiania som alternativt projekt og fristad? twitter og har fået mange sure kommentarer om, at det er politikernes skyld.
Den betjent, der blev ramt i hovedet af skud på Christiania 31. august Skudsåret betjent fra Christiania er uden for livsfare Kommentarer (0). kommentarer der er to christianiaer

Fastholde, rederiet: Kommentarer der er to christianiaer

FILES MODULAR MULTI LEVEL CONVERTER BASED HVDC SYSTEM. 887
THEATRES US PA . Wiki Dansk Islandsk Forbundslov
Free sex vidios massage nogen nustrup baek Magdeburg anzeigen er sucht ihn
Forum topic store naturlige bryster i kbh omr%C%Adet En løsning kræver, at Christianitterne dropper den formålsløse kamp mod politiet og fokuserer på det, der virkelig ødelægger fristaden. Kommentarer der er to christianiaer svært kan det være? Hvis der kommer nogle meget præcise udmeldinger fra fonden og fællesmødet, og at vi er enige om at gribe ind, hvis folk ikke kan finde ud af det her for at blive accepteret på Christiania, så tror jeg, at er meget mere virksomt, end hvad politiet kan gøre. Christiania er en misforståelse, ok- men hvad er så den indvandring i Danmark! I disse lande kan indbyggerne lovligt sælge hash Disse lande eksperimenterer med lovlig hash Der er ingen lovgivning i Nordkorea, der forbyder borgerne i at bruge cannabis, og planten vokser også frit i landet.
Også selvom politikerne ikke fatter en brik … Ingen er interesseret i at bander overtager et marked, heller ikke Christianitterne, men Christiansborg har heller ikke forstået, med undtagelser, hvordan man bekæmper organiseret kriminalitet. ENDELIG har christianitterne taget sig og optræder som et positivt forbillede i stedet, at optræde som nogen der bare har en destruktiv indstilling til samfundet. Du skal være registreret bruger for at kommentere. Det hedder det virkelige liv, meta-betragtningerne har nok en anden mening. Nu er vi nogen, der kommentarer der er to christianiaer har været på Christiania — ikke siden nordmændene kaldte det Oslo.