kobenhavn med born statens museum for kunst

Få et overblik over aktuelle udstillinger og kommende udstillinger på museet.
Børn og unge under 18 år vil fortsat have gratis adgang, og museet tilbyder familierabat og årskortløsninger. SMK har siden Årskort til SMK. Med et årskort til SMK får du adgang til et helt års kunstoplevelser. 1307 København K. Telefon.
billedskole og se små film, der inspirerer til at arbejde kreativt med børn. slippe din indre kunstner løs og én dag om måneden slår vi dørene op til Søndag for Børn. En dag med ekstra fokus på aktiviteter i børnehøjde. 1307 København K.
kobenhavn med born statens museum for kunst

Kobenhavn med born statens museum for kunst - tager mske

Det giver børn en oplevelse af at "her er der plads til dem". Mine unger elsker værkstedet på SMK hvor der er de lækreste faciliteter og materialer. Få svarene på alle jeres praktiske spørgsmål. Hver søndag kan I gå med omviseren på opdagelsen, når vi udforsker museets faste udstillinger i børnehøjde. Da vi var på vej hjem, nåede vi da også lige, at blive væk fra Camille og Noel gik i selvsving og ville have mad og så alligevel ikke så kan jeg fortælle jer at SMK er stort - alt for stort - men super god akustik. Til gengæld var der en giga tavle, der dækkede både væg og gulv. Vi har puslerum på museets toiletter. Hver lørdag og søndag. Har du besøgt SMK? Den valgte vi at lade passere og tage liften, da ingen af os lige kunne registrere, om det var sagt i alvor eller??? Efter de har siddet stille og lavet de fineste kunstværker, nyder de en tur på legepladsen bag museet, hvor de kan få brændt noget krudt af. Københavns Sprogcenter og Statens Museum for Kunst