Enkeltfag, men i en klasse Efterslægtens pakker er et særligt tilbud med " pakker " af enkeltfag til dig der gerne På Efterslægtens Politipakken bliver du god! Mangler: kkgym ‎ sommer ‎ images ‎ dapolpak ‎ vv ‎ doc.
Din webbrowser "Googlebot 2.1 for Other" er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Se venligst listen af understøttede browsere på Fronters supportside  Mangler: klasser ‎ pakker ‎ sommer ‎ politipakken ‎ images ‎ dapolpak ‎ vv ‎ doc.
"World Aid- klassen " er en toårig HF- klasse som giver dig adgang til Med en HF -eksamen fra Efterslægtens World Aid- Klasse ligger verden åben. Du kan  Mangler: kkgym ‎ sommer ‎ politipakken ‎ images ‎ dapolpak ‎ vv ‎ doc.

Gruppen ApS: Kkgym hfc klasser pakker sommer Politipakken images DApolpak VV.doc

Natur undervisning naturkanon fortidens natur soepindsvin Mere om din egen pakke. Mediefag B er det højeste gymnasiale faglige niveau man kan vælge. Her skal du have en  fagpakke  og et  valgfag se boksen nedenfor. Du vil få indsigt i indiske religioner, og diskutere religionsfilosofi og etik. Du skal se nærmere på religionernes sociale og politiske dimensioner, og skal selv ud og lave empiriske undersøgelser og feltarbejde. Du får undervisning i grundlæggende funktioner af it-komponenter og samspillet mellem dem og lærer at beskrive forskellige sikkerhedsbehov og risikofaktorer ved brug af it. Du lærer også at vurdere betydningen af historiske og kulturelle faktorer og skal gennemføre mindre feltundersøgelser.
Programmer tv : rosita 414
Kkgym hfc klasser pakker sommer Politipakken images DApolpak VV.doc 715

Kkgym hfc klasser pakker sommer Politipakken images DApolpak VV.doc - Radio

Politipakken på Efterslægten kan gøre dig klar! Politikadetpakken på Efterslægten forbereder dig til at søge optagelse på Politiskolens nye uddannelse. Vi arbejder med sprogets opbygning og de grundlæggende elementer i grammatik, udtale og intonation. Biologi C kan tages som enkeltfag eller som en del af den naturvidenskabelige faggruppe. Det er et godt sted at starte og et fantastisk sted at være. Informationsteknologi C Du lærer at bruge it som interaktivt medie og til at præsentere og formidle data og informationer ved hjælp af it-værktøjer. Samspillet mellem teori og praktik er helt afgørende: Når du analyserer levende billeder, bliver du bedre til selv at arbejde kreativt, og når du laver film, bliver du en mere reflekteret seer. Efter et år på Politipakken kan du også vælge at fortsætte på Efterslægten og tage en hel HF-eksamen på yderligere ét eller to år. Du skal opstille og udføre dine egne fysiske eksperimenter og analysere og beskrive dine resultater. Religion C kan tages som enkeltfag eller som en del af kultur- og samfundsfaggruppen. Du lærer også om matematikkens udvikling i samspil med den historiske, videnskabelige og kulturelle udvikling. Informationsteknologi C Du lærer at bruge it som interaktivt medie og til at præsentere og formidle data og informationer ved hjælp af it-værktøjer.