Han er stadig i topform, fastslår fynboerne. Stort drama i regeringen: Seks ministre trækker sig, hvis Dansk Folkeparti gør alvor af truslen  Mangler: debat ‎ samfund ‎ computer.
Påstanden om, at Danmark de seneste 10 år har ladet kanonerne tale på bekostning af diplomati og humanitære indsatser, har ingen bund i.
Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet. Her har 61 procent svaret, at alle nyheder skal være gratis på nettet. 28 procent. Mest pinlige debat i dansk politik nogensinde

Debat www.bt.dk samfund dansk politik computer i topform gratis - var

Er du på aktiemarkedet? I en tid, hvor mange internationale stor-investorer endda konkret har tabt på "finans-krisen" burde det ellers være logisk indlysende, at disse - ved hjælp af Nato´s angrebsmaskine, som de kontrollerer - forsøger at vinde det tabte tilbage Hvorfor er der danske soldater i krig i lande danskere ikke forstår og derfor ikke kan lære noget? Enten har partiet ikke overvejet de mulige implikationer i øget EU harmonisering hvad angår vores nationale handlefrihed, eller også er man bare som sædvanligt ude på populistisk stemmefiskeri. Forslag fra interesseorganisationen, Bæredygtig Landbrug, er en usædvanlig kraftig inspirationskilde for Miljøministeriets nye plan for vedligeholdelse af vandløb. EU har kapituleret over for Erdogan og gjort Tyrkiet til Europas dørvogter mod migrantbølgerne fra Mellemøsten. Danske dyreparker frygter næsehornsgangstere.