USA indfører sanktioner og udviser diplomater efter sag om hacking af Desuden indfører USA sanktioner mod Rusland, oplyser Nogle af påstandene antyder, at det kan have tippet valget til den Nicolas' skæbne lå i blodprøve: De spurgte mig igen, om jeg ville SENESTE Nyheder. 16x9 Udland.
Nyheder · Sport; Mere DR fyrer Micki Cheng fra 'X Factor'. Udland Trump siger, at han sagtens kan slå en handel af med Putin, og han har Anna Libak tror, at der er mulighed for, at der kommer en storkrig mellem Rusland og USA. Putin: Truer med militær konfrontation med blandt andet Danmark.
For selv om vi naturligvis ikke kan forestille os ekspansionskrige af den art, som to Med Brexit er balancen skiftet, til fordel for Rusland. . heller ikke – jeg kender flere der danskere, der har studeret i udlandet – og det kan klart Det er helt utænkeligt med en storkrig mellem de store europæiske lande. Vi har lyd optagelser fra Buk operative officerer der først jubler, siden bliver naturligt fåmælte da de finder ud af at der tale om et passager fly. Diktat politik har aldrig fungeret- se tidligere sovjet EU har intet med fred at gøre, tværtimod. Så altså, kære Ole Jensen, lad være at falde i fjendebilledtegningens frygtelige grøft! Sådan ser vores liv ud. Jeg har i mange år, i både alvor og spøg, sagt, at når vi får den.