Der er delte meninger om, hvor verdens smukkeste kvinder og mænd kommer fra. Men magasinet synes at have en forkærlighed for kvinder fra.
Videnskaben har talt, og herunder kan du se de kvinder, der bliver anset Se om du kan gætte, hvem der er blandt de 10 smukkeste kvinder i Den amerikanske model og skuespillerinde Emily Ratajkowski er sine misundelsesværdige læber og er da også godt med på listen, hvor hun scorer 89.
Næste: Hollywood-stjerne vil skilles fra manden: Her er det største stridspunkt. Search BT Olivia Jordan kan nu kalde sig for USA's smukkeste kvinde og skal nu dyste om titlen som verdens smukkeste ved Miss Trods et par optrædener på det store lærred har hun haft mest succes som model. I. Snestorm udskyder Trumps møde med Angela Merkel. Som begejstret og patriotisk indstillet dansk mand kan man undre sig over, at de danske skønheder ikke automatisk har sikret os i det mindste en plads på Top fem-listen vi er placeret på en ottendeplads. Men se dér kan vi jo sagtens være med. Læs selv med her, og se billedet, som det hele handler om. Olivia Jordan kan nu kalde sig for USA's smukkeste kvinde og skal nu dyste om titlen som verdens smukkeste ved Miss Universe-konkurrencen.