bistro royal holder morgenlukket mandag oktober

Drømmer I om en elegant nytårsmiddag fyldt med klassisk velsmag serveret i herskabelige omgivelser? Så er Bistro Royal på Kongens Nytorv det oplagte valg. Mangler: holder ‎ morgenlukket ‎ oktober.
Bistro Royal holder morgenlukket mandag den 24. oktober vi desværre nødt til at lukke ned for morgenmadsservering på Bistro Royal for en kort bemærkning.
Vi beklager ulejligheden og håber på at se dig til morgenmad en anden dag. The post Bistro Royal holder morgenlukket mandag den 24. oktober appeared first.
bistro royal holder morgenlukket mandag oktober

Bistro royal holder morgenlukket mandag oktober - det bare

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Selvom håndværkere, rundsave og malerpensler stadig dominerer lokalerne i det, der snart skal blive til det nyeste medlem af Madklubben-familien, Madklubben Nørrebro, er vi alligevel så langt i processen, at vi nu kan åbne for reservationer…. Jeg skal udstikke kursen, men jeg får aldrig skibet i land uden et fantastisk hold på begge restauranter. Om Madklubben Shop Madklubben Shop er en forlængelse af det univers, du kender fra Madklubbens populære restauranter. Chunky minestrone, papirtynde skiver af rubinrød tunfisk, pasta i cremet parmesansovs med saftig kylling, trevlet osso buco med marv, citrontærte med lakridskys og syndig hasselnøddebrownie med banan-is. Skål, og god weekend! Pakken inkluderer en skræddersyet vinmenu og mineralvand til maden. Om Madklubben Shop Madklubben Shop er en forlængelse af det univers, du kender fra Madklubbens populære restauranter. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer…. Adrenalinen kører rundt i kroppen, når der skal eksekveres mange anretninger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen. Hvor mange år har du arbejdet i Madklubben?